Frukostevent med Abilica Active

abilica active
Abilica Active vill skapa rörelseglädje.
abilica active
Jag har bland annat beställt hem ett par romerska ringar.
Vi bjöds på god frukost hos Spalt PR.
Abilica presenterade sina nya produkter.
Då var jag lyckligt ovetande om att Terese inte skulle klara kampen mot cancern.

Abilica Active – inlägget innehåller adlinks

Förra veckan var jag på ett frukostevent hos Spalt PR med anledning av lanseringen av Abilica Active. Jag misstänker att många har koll på Abilica och deras produkter för hemmabruk? Nu har man tagit nästa steg för folkhälsan, nämligen genom träningsprodukter som även är anpassade för rörelseglädje hos barn.

Representanter för Abilica och deras ambassadörer Anna Lissjanis och Terese Alvén skulle prata produktnyheter och rörelseglädje denna morgon. Jag visste ju att Terese låg på sjukhus och att hon inte skulle kunna närvara men den morgonen trodde jag med all säkerhet att hon skulle bli frisk igen. Att hon skulle få busa med barnen på landstället hela sommaren. Med hela gräsmattan fylld av roliga produkter från Abilica Active. Men som jag skrev för några dagar sedan så ville ödet annat för Terese. Jag tycker fortfarande att det är så jobbigt att prata och skriva om detta. Men jag vet att Terese ville sprida budskapet om rörelseglädje, inte minst bland barn, och är det något jag kan använda mina kanaler till så är det ju just detta.

Tillgängligt och naturligt med Abilica Active

Jag älskar Abilicas tanke med att ha prylar som mattor, bollar, ribbstol och ringar tillgängliga så att det blir naturligt att barnen använder dem och rör på sig. I Abilica Active serien finns till exempel en ribbstol i trävitt, som passar in i många skandinaviska hem eller varför inte måla den i barnens favoritfärg? Vi har redan en ribbstol hemma annars hade jag lagt en beställning på den direkt. Däremot beställde jag bland annat ett par romerska ringar. Slår vad om att hela familjen kommer att slåss om att hänga i dem!

Hela Abilica Active sortimentet hittar ni HÄR.

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.