Ny säng – betyget blir 10 av 10

ny säng
Vi har fått hem en ny säng HÄRIFRÅN

Ny säng – inlägget innehåller adlinks

För två dagar sedan fick vi hem vår nya säng som vi beställt från Mio. Och vi är så jäkla nöjda! Vi har båda sovit som kungligheter de senaste två nätterna.

Dessutom är ju sängen så himla fin! Vi beställde DENNA, en Särö Exclusive kontinentalsäng i färgen Mist Beige och DENNA huvudgavel. För er som vill veta är produktnamnet Särö pikerad XL huvudgavel. Självklart också den i färgen Mist Beige.

Just nu har de kampanj på sängar på Mio så vi köpte den för halva priset. Vilket i och för sig var jäkligt dyrt ändå. Men samtidigt tycker jag att det är så värt att lägga pengar på en bra och skön säng. Man spenderar ju trots allt en hel del tid där.

Ett tips är att bli medlem hos MIO via länken HÄR, då får du en fin värdecheck. Just sayin´.

Ja, och så är det ju fredag också! Och en hel lång helg framför oss. Yes! Det blir som vanligt en hel del stall i helgen. Imorgon har Embla ridlektion och på söndag har hon dressyrkurs hela dagen. Då tänkte jag dock inte hänga kvar där utan istället dra iväg och försöka hitta några fina nattduksbord. Har ni tips på höga nattduksbord minst 70 cm alternativt sådana man sätter på väggen får ni gärna meddela mig.

Kramkram och skön helg på er!

PS. Är jag dålig på att uppdatera bloggen i helgen kan ni alltid följa mig på mina Instagram stories HÄR.

/Karin

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

2 Comments
 1. Hej,
  Såg din tråd när jag googlade på sängen. Hur tycker du att den är nu nästan 1 år efter? Funderar på att köpa den.
  /Sophie

  1. Hej Sophie,
   Jag är fortfarande jättenöjd med sängen. Min man som är lite tyngre tycker dock att den är lite mjuk trots att vi valde den fasta madrassen. Så ska någon tungviktare ligga i sängen kanske det inte är rätt val.
   Lycka till på sängjakten!
   /Karin