Tavelvägg från Desenio

tavelvägg
Är sugen på att få upp en snygg tavelvägg här hemma.
tavelvägg
Hos Desenio finns mängder av posters.

tavelvägg – i annonspartnerskap med Desenio

Sedan dess att vi målade om på övervåningen, jo det var ett bra tag sedan nu, så har knappt någonting kommit upp på väggarna. Vi har fått upp två stora speglar och en tavla. Och det är pretty much it på hela övervåningen. Okej, det som hör till saken är att vi har väldigt mycket fönster så det finns inte så många väggar att hänga något på. Men nu är jag iallafall sugen på att göra iordning det där sista piffet och få till den där hemtrevliga känslan. Och det gör man ju bäst med tavlor och textilier tycker jag.

Jag har en favorittavla av Cassandra Rhodin som jag haft i flera år. Den vill jag sätta upp i hallen och sedan vill jag få upp en snygg tavelvägg i köket. Tänker att jag kanske vill addera några mindre tavlor i samma stil (kanske denna) bredvid min Cassandra Rhodin tavla också.

Hos Desenio finns mängder av posters med skilda motiv och stilar i flera olika storlekar. Jag kan nästan svära på att det finns någon poster för precis alla smaker.

Välj en färdig tavelvägg eller bygg en egen

Själv har jag som sagt blivit sugen på en tavelvägg. Tycker att det ser så snyggt och genomtänkt ut när man placerar flera tavlor i olika storlekar bredvid varandra. Och det bästa med Desenio är att de har färdiga förslag på hela kollage med posters och ramar som passar ihop med varandra. Supersmart och bekvämt för mig som är lite velig. Jag vet vilken stil jag vill ha men får samtidigt en hel del hjälp på traven. Man kan välja bland olika kategorier, till exempel fotokonst, grafiskt eller svartvitt. Eller så kan man hitta sin vägg genom att shoppa utifrån vilket rum man vill inreda; kök, hall, barnrum etcetera.

I annat fall kan man ju bygga sin tavelvägg själv från grunden. Då börjar man med att välja en miljöbild för att få en bra känsla över hur den färdiga tavelväggen kommer att se ut. Därefter väljer man vilken tavelvägg man vill ha, antalet tavlor och storlekar. Detta steg kan låta svårt men Desenio hjälper till med olika förslag på sammansättning. När du valt formen på din tavelvägg är det dags att bestämma vilka posters du vill ha. Du klickar på en tavla och väljer poster, även här får du förslag av Desenio. De är ju trots allt proffs på det här med tavelväggar. När du har valt alla posters till din tavelvägg får du en bra översikt över hur det färdiga resultatet kommer att se ut på plats. Visst är det ett smart och smidigt sätt att skapa en vacker tavelvägg!

Blev ni också sugna på att skaffa en tavelvägg hittar ni Desenios sortiment av tavelväggar HÄR. Ta en titt vettja!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.