Lunchevent med Weleda

Lunchevent med Weleda uppe i Urban Delis takpark.
Weleda
Fullt hus!
Weleda
Diggar också Skin Food!
Weleda
Det bjöds på lunch med trevligt sällskap.
Weleda
Har ni sett Weledas nya reklamfilm You are nature? Om inte googla!
Dagens outfit: klänning HÄR, kappa Esprit, väska Louis Vuitton. Fotocred: Modemamma

Weleda – inlägget innehåller adlinks

I torsdags var jag på lunchevent med Weleda. Några av er kanske såg videos på mina stories? Lunchen hölls på Urban Delis takpark på Sveavägen. Tycker att det är så fint där uppe!

Under lunchen fick vi höra om Weledas produkter men främst om företaget hållbarhetstänk. I dagsläget nailar Weleda alla FNs globala hållbarhetsmål, fantastiskt!

Jag gillar Weledas produkter och har använt dem till och från under många år. Tycker om att produkterna är naturliga och att de inte innehåller några konstiga ämnen. Trots allt är ju huden vårt största organ och allt vi smörjer på oss tas ju upp av kroppen.

Vi fick ett riktigt bra tips på luncheventet om att gå över till naturliga produkter. Vi behöver ju faktiskt inte kasta ut de produkter vi använder nu men när de tar slut och vi ska köpa nytt så kan vi fundera över att göra ett bättre val. Både för oss själva och för vår miljö.

Om ni vill kolla in Weledas naturliga hudvård hittar ni produkterna HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.