Saint Tropez instagram – imorgon tar jag över!

Saint Tropez Instagram
Imorgon kör jag en take-over på Instagram! Gå in och följ HÄR.

Woho! Nu kan jag äntligen berätta vad jag och Saint Tropez har smitt ihop! Imorgon tar jag över Saint Tropez Instagram och ni kommer att kunna följa mig under en hel dag. Och förutom det kommer ni också få se mängder av snygga plagg. Kul va? Vem vill inte ha stilinspo nu när det MÅSTE inhandlas höstkläder. Så sabla kallt ute nu så varma kläder är verkligen ett måste.

Ni som följer mig här eller på Instagram vet nog vid det här laget att jag är ambassadör för Saint Tropez. Jag har jobbat med dem i över ett år nu och är så glad för det. Älskar deras kläder! Både stilmässigt och kvalitetsmässigt. Deras kläder behåller verkligen passformen tvätt efter tvätt och de är alltid sköna och bekväma utan att tumma på utseendet.

Vill ni följa med mig under morgondagen och dessutom få mängder av klädinspiration så tycker jag att ni klickar in er på Saint Tropez konto på Instagram  (HÄR) och följer dem!

Nu ska jag hoppa i säng och läsa lite mer studielitteratur om stress. Det är den sista boken i den här kursen jag plöjer igenom nu. Snart, snart, snart är jag förhoppningsvis diplomerad stresscoach. Yay!

Natti, natti på er!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.