Stronger rabattkod + utökad rea

Stronger träningskläder
DESSA tights finns på rea nu. Och många fler. Passa på att fynda hos Stronger!

Stronger rabattkod – inlägget innehåller adlinks

Nu har man fyllt på rean hos Stronger! Fler snygga plagg finns att klicka hem till reducerat pris. Vill ni istället köpa några av nyheterna kan ni använda DENNA LÄNK och koden KARIN20 för 20% rabatt på hela ert köp. Hur bra?!

Skynda och fynda HÄR!

Som ni som följer mig vet så är Stronger ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till träning. Tightsen har fantastiskt skön passform, de hasar inte ner när man gör benböj eller springer och trots att de har hög midja så rullar de inte ner så där retligt som vissa midjor gör när man böjer sig framåt eller sätter sig ner.

För er som inte har så bra koll på Strongers tights kan jag berätta att de är lite olika i passformen. De som har en midja som de på bilden ovan, alltså en tydlig resårkant, är lite mindre i storleken än de som inte har denna midja. Det är iallafall vad jag, som självutnämnd Stronger tights-expert, har upplevt.

Jag väljer dock alltid den storlek jag har på vanliga kläder, alltså small. Men som sagt den modellen med tydlig resårmidja är lite tightare än de utan. Så är du mellan två storlekar skulle jag gå upp en storlek på de med ”resårmidjan”. Då vet ni lite hur de sitter.

Stronger rabattkod och test

Vill ni läsa på mer om Stronger innan ni slår till kan ni läsa mina tightstest HÄR. Vill ni slå till och köpa direkt så använder ni DENNA LÄNK och Stronger rabattkod KARIN20 för 20 procent rabatt på ert köp. Rabattkoden gäller dock inte på redan nedsatta varor.

Om ni är intresserade av andra rabattkoder har jag samlat alla mina koder HÄR. Här hittar ni bland annat koder hos protein.se, Ideal of Sweden, Partykungen, Nextory, Bobby Oduncu, Cervera, Gavelo, Lindex, Åhléns, Nordicfeel, Gina Tricot, Prestige, Superfruit, Apotek Hjärtat, Swiss Clinic, Twilfit, Flipbelt, Nick Cabana, Glossybox med flera.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.