Cookie Dough glass – nyttigt recept

Cookie Dough
Gör din egen Cookie Dough glass.
Cookie Dough
Gluten-, raffinerat sockerfri och vegan.
Cookie Dough
Superlätt att röra ihop hemma.

Cookie Dough glass, finns det något godare? Knappast va?

Men visste du att du lätt kan göra din egen glass hemma? Mycket nyttigare och lika god(are?). Den här varianten passar dessutom för dig som vill utesluta raffinerat socker, vill äta glutenfritt och/eller vegan.

Ikväll ska vi ha kompisar över på middag men det blev ingen glass över till gästerna, haha! Vi bjuder på libanesiskt istället. Blir säkert också jättegott.

Kram och skön kväll godingar!

Cookie Dough glass

1 stor portion

Ingredienser Cookie Dough

1/2 dl havregryn
1/2 dl jordnötssmör (jag använde DET HÄR)
1 msk agavesirap (jag använde DEN HÄR)
1 msk hampaprotein (jag använde DET HÄR)
1/2-1 tsk vaniljpulver (jag använde DET HÄR)
1 nypa salt (jag använde DET HÄR)

Ingredienser glass

2 ekologiska frysta bananer
1/2 dl hampaprotein (jag använde DET HÄR)
1/2-1 tsk vaniljpulver (jag använde DET HÄR)
knappt 1/2 dl kokosvatten (jag använde DET HÄR)

Gör så här:

1. Blanda alla ingredienser till din Cookie Dough i en bunke. Ställ åt sidan.
2. Mixa alla ingredienser till glassen.
3. Blanda i bitar av ”deg” i glassen och servera på direkten.
4. Blir det Cookie Dough över kan du frysa in den och spara till nästa glassats.
/adlinks
För mer inspiration följ mig på Instagram HÄR och Facebook HÄR 
Cookie Dough
Yummy Cookie Dough ice cream

Cookie Dough ice cream – healthy recipe

Cookie Dough ice cream, is there anything better? Hardly!

But did you know that you can easily make your own ice cream at home? Much healthier and just as yummy (yummier?). This one is also suitable for those who want to exclude refined sugar, want to eat gluten-free and / or vegan.

Tonight, we are having friends over for dinner, but there is no ice cream left for to the guests, haha! We will offer Lebanese food instead. Will definitely be great too.

Hugs and nice evening cuties!

Recipe

1 large serving

Ingredients dough

1/4 cup rolled oats 
1/4 cup peanut butter
one tablespoon agave syrup
1 tablespoon of hemp protein 
1 / 2-1 teaspoon vanilla powder
1 pinch of salt

Ingredients ice cream

2 frozen organic bananas
1/4 cup hemp protein 
1 / 2-1 teaspoon vanilla powder
less than 1/4 cup coconut water

Do like this:

1. Stir all the dough ingredients together. Put aside.
2. Mix all ice cream ingredients together.
3. Stir in pieces of dough in the ice cream and serve immediately.

4. If there is dough left you can storer it in the freezer.

/adlinks

For more inspiration follow me on Instagram HERE and Facebook HERE 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Comments are closed