Proteinfluff – så enkelt gör du ett gott mellanmål!

proteinfluff
Gör ditt egna mumsiga proteinfluff!

proteinfluff – inlägget innehåller annonslänkar till SSN

Kan hända att jag är lite sen på den här bollen… men proteinfluff! Herregud så gott! Och så är det ju så enkelt att göra också.

Jag brukar göra mitt proteinfluff med bär och äta den antingen som en pudding eller som fluff till gröten. Ett perfekt sätt att få i mig extra protein.

Förstår att du också är sugen på att testa nu. Så här kommer de enkla instruktionerna till hur du gör ditt egna proteinfluff. Hoppas att det ska smaka!

Gör ditt egna proteinfluff

  1. Ta en skopa caseinpulver av valfri smak. Jag har beställt hem smakerna Coconut Chocolate (Bounty), Vanilla Dream och Chocolate Fudge (Dumle). Häll proteinpulvret i en skål.
  2. Häll på lite vatten i taget under omrörning tills du får önskad konsistens. Tänk ungefär lika mycket vatten som pulver.
  3. När du rört ut pulvret ställer du puddingen i frysen i cirka 20 minuter.
  4. Efter 20 minuter tar du ut puddingen och vispar den med elvisp (funkar med stavmixer också) för att få till fluffet.
  5. Vill du ha i bär i ditt fluff lägger du i dem samtidigt som du rör ut pulvret.
  6. Hoppas att du ska gilla ditt proteinfluff!

Vill du beställa samma caseinpulver från SSN som jag gjort så använd koden KARIN15. Den ger 15% på ett helt köp. Koden gäller alltså även på övriga sortimentet hos SSN, Svensk Sport Nutrition.

Nu ska jag faktiskt unna mig lite proteinfluff och kaffe innan det blir träning i hemmagymmet. Idag kommer fokus att ligga på armar och mage. Ser fram emot det! Det var länge sedan jag tyckte det var så kul med styrketräning.

Vill du få inspiration till fler mumsiga ”recept” hittar du en hel drös HÄR. Och jag har samlat några av mina träningspass HÄR om du har idétorka på träningsfronten.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.