Örngott för håret från HairLust

örngott för håret
HairLust örngott kommer i rosa…
… och i vitt HÄR.

örngott för håret – inlägget innehåller adlinks

Det här med örngott för håret är ju ingenting nytt. Det har funnits på marknaden i olika varianter i flera år. Men för mig är det nytt!

Just nu testar jag ett örngott för håret från HairLust som ska göra att mitt hår slipper onödigt slitage när jag sover. Det finns flera olika på marknaden men just det jag använder hittar du HÄR.

För du visste väl att fel lakan kan orsaka skada på ditt hår medan du sover? Kvalitén och materialet på din huvudkudde kan orsaka slitage och ge brutna hårstrån. Så vill du investera i ett friskt och vackert svall är det en bra idé att byta ut ditt bomullsörngott mot ett örngott gjort av fibrer från bambu. Och det är inte en särskilt stor investering du behöver göra. Ett örngott från HairLust kostar 249 kronor. Och till skillnad från andra hårprodukter så tar det inte slut efter en månad eller två.

Det mjuka bambumaterialet i HairLust örngott skyddar håret mot friktion och är samtidigt väldigt skonsamt mot huden. Materialet påminner lite grann om siden, superfint att bädda sängen med!

De mjuka fibrerna i HairLust Pure Bamboo Pillowcase gör att ditt hår blir lenare, glansigare och fritt från tovor och trassel. Är du trött på att vakna till en dålig hårdag kan DETTA örngott för håret vara något för dig.

Vill du läsa mer skönhetsrelaterat kan hittar du inlägg HÄR. Och följ mig jättegärna på Instagram HÄR och Facebook HÄR också!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.