Chokladshake ”recept” och massor av häst

chokladshake
Men ska vi snacka om DENNA fantastiska chokladshake?
Mys med fina Silver.
Igår var det hoppning på schemat med lilla Svea.

chokladshake – inlägget innehåller annonslänkar

Nu har jag ju inte bloggat på några dagar och det har hänt en hel del. Nummer ett, jag har hittat den absolut godaste chokladshake som jag någonsin smakat. Senast jag beställde från protein.se så klickade jag hem ett proteinpulver med smak av belgisk choklad. Och herregud hörrni! Är jäkligt kräsen när det kommer till proteinpulver kan jag lova. Men den här smaken var mitt i prick. Inte så där sliskigt söt, inte någon konstig bismak. Utan bara choklad. Resultatet skakat med vatten blev en gudomlig chokladshake.

Chokladshake med protein

Denna chokladshake är perfekt som mellanmål efter träningen. Den innehåller 27 gram protein per portion. Och vill man så kan man beställa hem ett smakprov. Första gången jag beställde från protein.se klickade jag hem en stor burk Chai Latte (älskar den också!) och så testade jag alla andra smaker i portionsförpackningar. Smart tycker jag! Det är ju så svårt att veta om ´man själv kommer gilla ett pulver bara för att många andra gör det.

Vill du beställa något från protein.se så gäller fortfarande min kod RAHM25 som ger dig 25% rabatt på ditt köp. Bara att du anger koden i kassan. Galet bra deal, jag vet!

Resten hästar

Förutom att en belgisk chokladshake har trollbundit mig så har det blivit mest hästar här. Massor av mys och träning med Svea och så har vi varit och hälsat på Emblas kusin och hennes ponny Silver. Som sagt, det är häst för hela slanten här numera. Men inte mig emot.

Och på tal om häst. Nu ska jag bara jobba färdigt det sista för idag och sedan ska jag hämta upp Embla i skolan för att åka till stallet. Ikväll blir det en uteritt eller ett lugnt pass på banan efter gårdagens hoppträning.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.