Sofia Wistam smycken + en magisk tofu tikka masala
Sofia Wistam smycken – inlägget innehåller annonslänkar från APPRL och Adtraction
Vilken bra tisdag! Jag har fått en del jobb gjort, fixat stallsysslor, varit och handlat foder på Foderboden, älskar att gå runt där och titta på alla kosttillskott, godis och foder till hästar. Lite udda hobby kanske, ha ha, men sådan är jag. På tal om något annat som jag, och tydligen flera av er också älskar; Sofia Wistam smycken…
Sofia Wistam smycken
I veckan fick jag massor av DM:s på Instagram angående en ring jag har som syntes i mina stories. Ringen jag bar är en guldpläterad ring av modellen Flow Queen. Du hittar den HÄR. Förutom att Sofia designar helt otroligt fina smycken så har alla kollektioner även ett fint budskap.
Så här kan man till exempel läsa om smyckena i kollektionen Flow: Kula för kula – ett flöde. Tryggheten i en vana. Tanke för tanke. Dag för dag . En rutin. Positiva tankar för att bli sitt bästa jag. Och för att bli påmind om det som är viktigt i livet.
Alla smycken från Sofia Wistam är superfina så ska du någon gång unna dig själv något vackert eller ge bort en minnesvärd present så kolla in hennes smyckeskollektioner!
Nu är det snart dags att äta middag här hemma. Jag önskar ett det blev en tofu tikka masala men det blir rester från igår. Dock bjuder jag gärna er på receptet på min tofu-specialare. Originalreceptet kommer ifrån början från DENNA MATKASSE.
Blanda tikka masala med 2 msk olivolja i en skål. Tillsätt tofu, blanda ordentligt och sätt åt sidan.
Kärna ur paprika och skiva den tunt.
Hetta upp lite olivolja i en stor stekpanna på hög värme. Stek Ga-Laksa, paprika och tofu i 3-4 minuter under omrörning.
Dela lime i klyftor.
Grovhacka den vita delen av pak choi. Skiva den gröna toppen tunt och spara den till garneringen.
Tillsätt nudlarna till det kokande vattnet och koka enligt anvisningarna på paketet. Häll sedan av vattnet och tillsätt en liten skvätt olivolja.
Rör i kokosmjölk och den vita delen av pak choi till stekpannan med tofu. Värm upp i 1 minut. Smaksätt med en skvätt limejuice och salt och pepparmix efter smak.
Lägg upp nudlar och tofu på en tallrik. Garnera med den gröna delen av pak choi och servera med limeklyftor vid sidan av.