Billiga proteinbars som smakar ljuvligt + uteritt

billiga proteinbars – inlägget är i reklamsamarbete med Matsmart och innehåller annonslänkar

billiga proteinbars
Alla ni andra träningspeeps, kolla in Matsmarts sortiment av billiga proteinbars HÄR.

Idag har varit en tokfull arbetsdag. Och jag är inte klar än. Men jag älskar alla mina jobb och vill inte ge upp något av dem. Det betyder med andra ord att de allra flesta kvällarna i veckan innehåller jobb. När andra tittar på TV sitter jag och knappar på min dator. Men som sagt, jag älskar det!

Dock har det har inte bara varit jobb idag. Strax efter fyra åkte jag och Embla till stallet för en uteritt med Svea. Det är verkligen helt underbart att komma ut i skogen med dotter och ponny. Då kan jag släppa allt jobb och bara vara i nuet. Min meditation.

Och ikväll kom vi hem till färdig middag. Har jag nämnt att jag inte bara har världens bästa jobb utan världens bästa man också? Jag har varit usel på att dela recept på sistone men jag lovar att jag har många på lager nu som jag ska posta inom kort.

Billiga proteinbars

Men på tal om något annat då, som också är världens bästa. Nämligen Matsmart! Har ni inte kollat in deras sortiment ännu måste ni göra det! Jag fyndade bland annat billiga proteinbars HÄR från Pandy till en bråkdel av vad de kostar i vanliga fall. Och så bunkrade jag upp med vätskeersättning inför i sommar. Räknar iskallt med att det blir en supervarm och skön sommar med massor av löpning, haha!

Matsmart är ju verkligen för alla då de har ett riktigt brett sortiment. Men är det några som ska ta en extra titt så är det alla ni andra som också tränar. Hos Matsmart finns mängder av olika billiga proteinbars av alla tänkbara kända märken. Kolla in träningssortimentet HÄR.

Nej,  nu är det dags att fälla ihop datorn här och krypa ner i sängen. Är urtrött. Och imorgon väntar ytterligare en fullspäckad jobbdag så jag behöver min återhämtning.

Sussa gott allesammans!

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.