Nytt träningsschema när träningspeppen är på topp

träningsschema
Nu börjar jag med träningsschema för att bygga en stark och balanserad kropp. PS. Det snygga träningssetet kommer HÄRIFRÅN. Med denna länk min kod karinrahm15 får du 15% rabatt på hela sortimentet.

träningsschema – inlägget innehåller annonslänkar från Gavelo

Ni som följer mig på Instagram vet att jag är inne i ett riktigt gött träningsflow just nu. (Ni som inte vet det går in och följer mig HÄR  bums, haha!) Tycker att det är så kul att träna allt nu och har verkligen otroligt mycket energi. Det bästa när man hamnar i ett sådant här flow är ju att det blir en uppåtgående spiral. När man tränar får man bra energi, man sover bättre, blir mer sugen på bra mat och suget efter sötsaker försvinner. Man mår bara bra rakt igenom!

Det senaste året har jag mest tränat det jag varit sugen på att träna. Jättebra för motivationen men inte riktigt lika bra för att bygga upp en stark och balanserad kropp. Vi vet ju alla att om vi bara löptränar så skadar vi oss tillslut. Så jag tänkte att nu när jag ändå är inne i ett bra flow och tycker att all träning är superkul så varför inte sätta upp ett hållbart träningsschema?

Sagt och gjort. Från och med denna vecka kommer mina träningspass se ut som nedan. Det kommer att bli lättare att träna hela kroppen inte bara favoritmusklerna (se nummer 3) och på sätt sätt kommer min kropp bli mer balanserad. Förhoppningsvis.

Träningsschema

  1. Armar + mage + 30 min cardio
  2. Rygg + 1 h cardio
  3. Ben + rumpa
  4. Axlar + bröst + 1 h cardio
  5. Intervaller

Kommer att ha fem fasta pass i veckan och sedan kommer jag att addera yoga och stretch och kanske någon promenad till detta.

Jag vill poängtera att jag inte är någon utbildad PT så detta är inget träningstips till er utan bara något som jag själv vill göra. Men vill ni haka på mitt träningsschema är ni självklart välkomna!

Sugen på mer träningsinspo? Då hittar du det HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.