Storlek ICIW tights? Hur är tightsen i storleken?

"<yoastmark

Storlek ICIW tights – DENNA LÄNK och rabattkoden RAHM15 ger 15% rabatt

Inlägget innehåller annonslänkar till ICANIWILL

ICIWs tights har ju blivit väldigt populära på sistone. Och jag förstår anledningen! Inte bara är tightsen svinsköna och håller måttet för vad tights ska klara av när man tränar. Vi snackar squat proof, en midja som inte rullar ner när vi böjer oss framåt eller hasar ner i grenen heller för den delen. Det är riktigt bra tights helt enkelt, av god kvalitet som inte tvättas sönder efter första tvätten. Ja, ICIW tights är riktigt välsydda!

Ja, och så klart är de vansinnigt snygga också. Design har varit ICIWs styrka sedan starten. Och det i kombination med den höga kvaliteten och komforten gör naturligtvis dessa tights till vinnare.

Storlek ICIW tights

Men så undrar ni förstås hur dessa tights är i storleken? Jo, ICIW tights är väldigt stretchiga. Deras seamless modeller är mjukare än exempelvis denna modell och upplevs således som större eftersom att de inte har ett lika styvt tyg. Men jag skulle säga att alla deras tights är true to size. Jag har small på alla mina tights från ICIW och det är även den storleken jag bär i alla mina byxor i övrigt.

Så ska ni köpa ett par ICIW tights så satsa på er vanliga storlek. Och är det så att ni är mellan två storlekar, ja, då tycker jag att ni ska gå upp en storlek.

Vad gäller sporttoppar har jag alltid medium i Icaniwill ´s kläder, så även överdelarna skulle jag kategorisera i facket true to size.

Hoppas att detta hjälpt er att hitta rätt storlek på era ICIW tights. Ni hittar hela deras sortiment HÄR.

Vill ni fynda på REAN klickar ni deras outlet HÄR.

PS. Jag har löst en rabattkod till alla er som vill beställa från ICIW. Använder ni DENNA LÄNK och anger koden KARIN15 i kassan får ni 15% rabatt på ert köp. <3

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.