Dressyrtävling (LC) hela dagen lång

dressyrtävling
Embla fick sitta på lilla Roxy på dagens dressyrtävling.
dressyrtävling
Så nöjd(a) och glad(a) efter tävlingen.

dressyrtävling

Den här helgen har verkligen bara handlat om ridning. Som så många andra helger nuförtiden. Ha ha!

Igår hade Embla lagträning på morgonen så vi steg upp strax före sex för att dra i oss frukost och sedan åka iväg till stallet. Sedan hängde flickebarnet i stallet hela dagen. På eftermiddagen åkte jag tillbaka dit för att kolla på hennes andra ridlektion. Det var hoppning på schemat och det är ju alltid kul att kolla på.

Under lördagkvällen var jag och Embla själva hemma för Rickard var på Sandhamn och spelade. Så vi två njöt av en riktig tjejkväll med god mat, film och genomgång av dagens dressyrprogram. Fattar inte hur de får in de där långa programmen alltså! Hatten av, alla dressyrryttare!

Idag var det samling klockan 11 på Tyresö Ryttarförening. Så skönt att få en rejäl sovmorgon!

Dags för dressyrtävling

Embla fick startnummer tre så det blev inte mycket tid att fixa iordning ponnyn innan framridning. Dessutom var hennes ponny Roxy täckt från mule till svans av lera efter att ha haft kul i hagen, ha ha!

Knoppade och klara i tid, red de så iallafall fram på utebanan. Embla var supercool och verkade inte alls nervös.

Jag lämnade dem på utebanan och gick och satte mig på läktaren för att se henne tävla. Brukar alltid vara nervös inför att Embla ska tävla men inte idag. Jag antar att jag också börjat bli van vid att vara tävlingsmorsa.

Embla red programmet så fint. Roxy var lite spänd men på det hela var det en jättefin ritt. Blev dock ingen rosett idag men Embla var supernöjd och glad ändå. Det var inget lätt motstånd om man säger så.

Nu är det söndagkväll och det ska pluggas matte här hemma. Verkar inte vara lika kul och lätt att lära sig som ett dressyrprogram…

PS. Fler bilder från dagens dressyrtävling hittar du på mina Instagram stories HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.