Storlek Stronger tights? Hur är tightsen i storleken?

storlek stronger tights
Vilken storlek och modell ska du välja på dina Stronger tights?
storlek Stronger tights
Embla bär DENNA modell i storlek XS.

Storlek Stronger tights – rabattkoden KARIN20 ger 20% rabatt

Stronger tights har ju varit väldigt populära ett bra tag nu. Och jag förstår anledningen! Inte bara är tightsen svinsköna och håller måttet för vad tights ska klara av när man tränar. Vi snackar squat proof, en midja som inte rullar ner när vi böjer oss framåt eller hasar ner heller för den delen. Riktigt bra tights helt enkelt, i bra kvalitet som inte tvättas sönder efter första tvätten. Nej, Strongers tights är riktigt välsydda!

Ja, och så klart är de vansinnigt snygga också. Design har varit Strongers styrka sedan starten. Och det i kombination med den höga kvaliteten och komforten gör naturligtvis dessa tights till vinnare.

Och numera är det inte bara kvinnor som bär Strongers tights. Kidsen har också hittat dem! Jag tror de flesta av Emblas kompisar äger minst ett par träningstights från Stronger.

Storlek Stronger tights

Men så undrar ni förstås hur dessa tights är i storleken? Jo, Strongers tights är väldigt stretchiga. Jag skulle säga att deras tights är true to size eller kanske lite små. Embla har exempelvis storlek XS i de tightsen från Stronger som har en tydlig resår i midjan (som exempelvis modellen Vietnam som hon bär på bilden). Normalt har hon storlek 146/152 på byxor och skulle inte kunna ha ett par jeans i storlek XS från någon av kedjorna. Men just de tightsen med den tydliga resårmidjan funkar fint för henne. Däremot upplever jag att de andra modellerna från Stronger är lite större i storleken.

Så ska ni köpa ett par Stronger tights till er dotter och hon är i storlek 146/152 så rekommenderar jag någon av de tights som har resårmidjan HÄR.

Själv har jag storlek S i mina tights från Stronger. Alltså är det ganska stor skillnad på XS och S enligt min mening.

Hoppas att detta hjälpt er att hitta rätt storlek på era Stronger tights. Ni hittar hela deras sortiment HÄR.

Vill ni fynda på REAN klickar ni HÄR.

PS. Jag har löst en rabattkod till alla er som vill beställa från Stronger. Använder ni DENNA LÄNK och anger koden KARIN20 i kassan får ni 20% rabatt på ert köp. <3

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.