Krämiga, knäckigt sega Jordnötssmörs- och chokladbollar

Kan vara mitt mest lyckade recept någonsin!
Kan vara mitt mest lyckade recept någonsin!
Jordnötssmör, kokosblombladssocker och torkade mullbär. En vinnande kombination!
Jordnötssmör, kokosblombladssocker och torkade mullbär. En vinnande kombination!

IMG_9206

Jordnötssmörs- och chokladbollar, klara på några minuter.
Jordnötssmörs- och chokladbollar, klara på några minuter.
Jordnötssmörs- och chokladbollar
Knäckigt segt, och krämigt gott!

Jordnötssmörs- och chokladbollar

Hej på er alla fina läsare! Vet ni? Jag har snott ihop nya svingoda chokladbollar igen! Det här receptet är verkligen något utöver det vanliga. De ser inte mycket ut för världen med smaken är fantastisk! Bollarna innehåller inget vitt raffinerat socker men däremot krämigt jordnötssmör, knäckigt kokosblombladssocker och sega mullbär. Testar ni inte missar ni något alldeles gudomligt gott!

Jordnötssmörs- och chokladbollar

ca 15 stycken

Ingredienser:

1 dl torkade mullbär (kan du köpa HÄR)

en dl mandelmjöl (kan du köpa HÄR)

1 msk raw kakao (kan du köpa HÄR)

2 krm vaniljpulver (kan du köpa HÄR)

4 tsk kokossocker (kan du köpa HÄR)

1 msk kokosolja (kan du köpa HÄR)

3 msk jordnötssmör (kan du köpa HÄR)

2 msk starkt kallt kaffe (kan du köpa HÄR)

Gör så här:

1. Blanda alla ingredienserna till en kletig smet.
2. Mixa smeten litegrann för att dela mullbären. Jag tycker det är gott när man fortfarande får lite tuggmotstånd av bären men det är en smaksak.
3. Rulla smeten till små runda bollar.
4. Förvara i kylskåp eller käka på momangen.
Jordnötssmörs- och chokladbollar
Peanutbutter- and chocolate balls, my best recipe ever!

Recipe: Refined sugar free Peanutbutter- and chocolate balls

Hello all lovely readers! Do you know what? I made new heavenly good chocolate balls again! This recipe is really something extraordinary. They do not look like pretty but the flavor is amazing! The balls contain no white refined sugar but instead creamy peanut butter, caramelly coconut blossom sugar and chewy mulberries. You´ve gotta try them if you don´t wanna miss out on you something divinely delicious!

Peanutbutter- and chocolate balls

approximately 15 balls

Ingredients:

0,4 cup of dried mulberries
0,4 cup of almond flour
1 tablespoon of raw cacao
2 pinches of vanilla powder
4 teaspoons of coconut sugar
1 tablespoon of coconut oil
3 tablespoons of peanut butter
2 tablespoons of strong cold coffee

Do like this:

1. Mix all ingredients into a sticky dough.
2. Mix the dough in a blender to chop the mulberries. I think it’s good when you still get a little bite of the berries but that is a matter of taste.
3. Roll the dough into small round balls.
4. Store in the refrigerator or why not eat immediately?
This post contains affiliate links.
Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Comments are closed