Recept: Mangosorbet

Busenkelt och gott mellanmål.
Busenkelt och gott mellanmål.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Att göra sin egen mangosorbet behöver inte innebära evigt rörande med glassmaskin eller kluriga recept med alkohol eller äggvitor. Varför inte bara göra världens enklaste och godaste sorbet av frysta bananer och färsk mango? Så lätt att snabbt mixa ihop frukten, strössla med dina favorittoppings och äta på direkten. Enkelt, gott och så nyttigt att det är okej att äta glass till mellanmål. Faktiskt så simpelt att det egentligen inte ens kan kallas recept.

Recept Mangosorbet (1-2 portioner)

2 frysta bananer
1 färsk mango

Mixa frukterna till en slät sorbet. Strössla med nyttiga nötter och frön. Ät på direkten.


 

Mango sorbet
Mango sorbet

//Recipe: Mango sorbet

To make your own mango sorbet does not necessarily mean forever stiring, ice-cream machine or tricky recipes with alcohol or egg whites. Why not just make the world’s easiest and most delicious sorbet with frozen bananas and fresh mango? So easy to quickly mix the fruit, sprinkle with your favorite toppings and eat immediately. Simple, good and so healthy that it is okay to eat ice cream as an afternoon snack. Actually so simple to make that you can´t even call it a recipe.

Recipes Mango Sorbet (1-2 servings)

2 frozen bananas
1 fresh mango

Mix the fruits to a smooth sorbet. Sprinkle with healthy nuts and seeds. Eat immediately.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.