#brinnförjosefin – mera sorg

#brinnförjosefin


Trots sorgen går livet vidare. Embla har haft judoläger idag. Och ridning. Rickard har varit hemma hos sin mamma. Långa stunder under dagen har det faktiskt känts som ingenting har hänt. När man inte låter tankarna vandra dit vill säga.

Det känns nästan respektlöst att leva som om ingenting hänt men det är det ju naturligtvis inte. Det är ju bara ett sätt att skydda sig själv. Tankarna går ständigt till svärfar och alla i familjen. Men för att hålla ihop, sig själv och familjen, måste man låta livet gå vidare. Och så får stunderna med sorg komma där mitt i.

#brinnförjosefin

Idag såg jag dokumentären om Josefin Nilsson och jag grät. Jag grät för Josefin och för alla oss andra kvinnor som blivit så illa behandlade av män som är små. Jag känner så väl igen sorten. Männen som vill förminska och kontrollera för att slippa se sin egen litenhet. Vidriga små människor!

Om ni inte sett dokumentären, Josefin Nilsson – Älska mig för den jag är, gör det! Du hittar den på svtplay HÄR.

Ikväll tänder man ljus för henne utanför Elverket. Och många sluter upp på sociala medier under hashtaggen brinnförjosefin. Fint tycker jag. <3

#brinnförjosefin

 

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.