C8 olja ger dig energi på fastande mage

C8 olja
Med C8 olja kan du använda ketoner som bränsle utan att vara i ketos.

C8 olja – inlägget innehåller adlinks

Det är ju lite lurigt det där med att träna på morgonen. Man vill inte äta frukost innan träningen för då känner man sig för mätt. Men man vill heller inte stå över frukosten för då har man kanske inte tillräckligt med energi under hela träningspasset.

Jag vet att många känner igen sig i detta. Men jag har, sedan en tid tillbaka, hittat en riktigt bra lösning. Lösningen heter C8 olja och är en MCT-olja av premiumkvalitet.

Har du inte koll på MCT-olja så är det är en av de absolut snabbaste källorna till ren energi för din kropp och hjärna. Så här kan man läsa om MCT-olja:

”MCT står för medium chained triglycerides vilket på svenska blir medellånga fettsyror. Dessa är erkända för att ge snabb energi genom att de inte bryts ner på samma sätt som fettsyror traditionellt gör. Dessa medellånga fettsyror diffunderar från tunntarmen ut till portådern och når slutligen levern där de omvandlas till direkt energi för kroppen i form av ketoner. Ketoner är en av de två energiformerna som hjärnan använder sig av.”

C8 olja MCT-oljornas Rolls-Royce

Denna olja är alltså MCT-oljornas Rolls-Royce. C8 olja tillför snabb och långvarig energi till din kropp och till din hjärna. Produkten SOM DU HITTAR HÄR består av kaprylsyra, även kallad oktansyra som är en fettsyra bestående av åtta kolatomer. Denna fettsyra är alltså en kortare molekyl än C10 (10 kolatomer) och C12 (12 kolatomer). Och det innebär att den kommer omvandlas till energigivande ketoner snabbare. För att göra en jämförelse så innehåller kokosolja cirka 6-7% kaprylsyra i kontrast mot C8 olja som består av 100% kaprylsyra. Med denna olja kan du använda ketoner som bränsle utan att nödvändigtvis vara i ketos. För vem orkar egentligen det?

Med andra ord är detta en riktigt bra produkt för dig som vill ha snabb och bra energi men som inte vill gå upp i vikt.

Jag tar ungefär en matsked olja i mitt morgonkaffe. Oljan ger ingen smak. Passar så klart lika bra i annan varm eller kall dryck också.

Vill du också klicka hem C8 olja så hittar du den HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.