Inte de bästa nyheterna

Det blir korta promenader för minst fem veckor framöver.
Som tur är gillar vi promenader och Daisy verkar inte lida av skadan.

Idag hade jag veterinären ute för att göra ett ultraljud på Daisys svullna ben. Vi skulle egentligen ha gjort det för två veckor sedan men då var benet alldeles för svullet. Idag hade svullnaden gått ner så pass att det gick att titta på senorna. Det visade sig att hon har en skada på djupa böjsenans förstärkningsband. Allt går åt rätt håll men det kommer ta tid att läka. Hon ordinerades 15 minuters promenad per dag  i ytterligare fem veckor och sedan ett nytt ultraljud.

Det gör så ont att hon är skadad, vår lilla ponny. Men en tröst är att hon själv inte verkar lida av skadan. Kanske njuter hon bara av vila och att bli ompysslad?

Efter stallet tog vi en tur HIT för att köpa Daisys favoritsnacks och lite annat i foderväg. Blev även DEN HÄR tröjan, vet inte när den kommer till användning men någon gång i framtiden förhoppningsvis.

Nu har vi precis duschat och ätit varsin poké bowl. Och imorgon har Embla sovmorgon till 10.20 så vi tänkte unna oss lite sent kvällshäng i soffan. Perfekt uppladdning inför fredagkvällen!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.