Stallboken – vinn din egen!

stallboken
Nu kan du vinna Stallboken för 2023!

I samarbete med Stallboken – vinn din egen stallbok

Hoppas att ni har haft en fin start på december. Här har det varit fullt upp med förberedelser inför jul, vi har försökt få ordning på det sista sedan flytten från Tyresö, förberett gården för vintern, såsom att salta ridbanan till exempel och så det vanliga gårdslivet som kräver en hel del arbete dagligen. Det är så kul med hästgård men jag är rätt så trött. Jag har inte haft en sovmorgon sedan min födelsedag den 17 juli och jag arbetar hårt med kroppen varje dag. Men jag klagar inte, hade inte velat byta tillbaka till livet i Tyresö. Saknar det inte ett dugg. Dessutom är det snart julledigt och då får jag lite mer hjälp med stallet.

Nu ska jag strax kila upp till stallet för att mocka, fixa höpåsar och krafthinkar och utfodra hästarna. Och på tal om stall och hästar så har jag nu en tävling där du kan vinna en egen Stallbok. Tävlingen hittar du på mitt Instagramkonto HÄR.

Jag använder Stallboken dagligen. Där skriver jag dagens status på alla hästarna, hur de mår, om det har hänt något speciellt, träning, foder och så vidare. Så bra att kunna titta tillbaka och se mönster i hästarnas mående. I boken har jag även samlat alla viktiga nummer till veterinärer, hovslagare, tandläkare, höleverantörer och andra personer som jag kan behöva komma i kontakt med gällande hästarna. Utöver det hittar man mycket annat bra i Stallboken som exempelvis köp- och säljkontrakt, fodervärdsavtal, uppstallningsavtal, tävlingsplanering, almanacka med en vecka per uppslag, solens upp- och nedgång, stalljournal, tränings/tävlingsdagbok och mycket mer.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.