Organiserat! Inspiration för att få städlust!

Ordning och reda med Marie Kondos metod. Detta är några av mina träningstights i en låda.

När jag var hemma hos min syster för ett par veckor sedan berättade hon att hon börjat kolla på en serie om städning på Netflix. Lät ju jäkligt tråkigt men satan vilken ordning och reda syrran fått i sina lådor. Hon sa att hon blivit superinspirerad att få ordning hemma, och det syntes verkligen.

Jag själv är i grund och botten en riktig perfektionist och pedant men sedan jag fått barn, börjat dubbeljobba och studera räcker inte riktigt tiden till för att ha slavisk ordning. Någonstans. Drömmer dock fortfarande om att ha det så fint och ordningsamt som jag hade innan familjen dök upp. Sååååå… jag började kolla på den där serien på Netflix ”Konsten att städa med Marie Kondo”. Och redan efter ett halvt avsnitt var jag supertaggad på att testa hennes metod.

Själva programmet är trist måste jag säga men hennes sätt att vika och förvara kläder är magiskt, haha! Allt ligger så fint och man får så bra överblick.

Varning för beroendeframkallning dock! Jag viker allt, till och med trosor och strumpor i perfekta små ”paket”.

Så dagens tips för dig som har rörigt och vill bli sugen på att städa iordning hemma, kolla in Marie Kondo på Netflix!

Nu middag här hemma. Kram!

/Karin

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.