40% rabatt på Stronger träningskläder!

rabatt på stronger
Du hittar detta set på REA HÄR nu.
rabatt på stronger
Finns också i blått HÄR.
Hoodie och tights på REA HÄR.
rabatt på stronger
Äger detta set själv, rekommenderar! HÄR

rabatt på Stronger – inlägget innehåller adlinks

Snart är påsken här och det firar man med 40% rabatt på Strongers hemsida. Rabatten gäller på utvalda plagg och det är i vanlig ordning först till kvarn som gäller.

Man har rejäl rabatt på några av mina favoriter som Punch och Poptights och toppar. Vill du kolla in hela REAN klickar du HÄR. Och skynda och du vill fynda!

Vad ska ni hitta på i påsk då? Vi har inte riktigt bestämt oss ännu. Antingen blir det en långhelg hemma eller så åker vi med husbilen någonstans här i närheten (så här såg det ut påsken 2018, wow!). Nej, vi kommer inte lämna Stockholm utan i sådana fall bara åka ut i skogen häromkring. Vill ju absolut inte bidra till att Coronasmittan sprider sig.

Men innan dess blir det jobb här hemma idag och inne på kontoret imorgon (japp, tar bilen). Tänkte också pynta lite med påskris här hemma ikväll. Är ju inget stort fan av påskdekorationer men ett litet påskris och en tupp får nog komma fram iallafall. Brukar ni påskpynta något?

Men dags att återgå till jobbet. Ville ju egentligen bara tipsa er om att det var grym rabatt på Stronger nu. Kanske något för påskägget?

Kram, kram! Och glad påsk!

PS: Jag har löst en rabattkod till er! Använder ni DENNA LÄNK och koden KARIN20 i kassan får ni 20% rabatt på ert köp. <3

/Karin

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.