Att ge är att få

En av mina finaste vänner sa en gång: att ge är att få. Och det är verkligen så sant! Det är på tiden att vi kvinnor fattar att vi inte tävlar mot varandra utan att vi tillsammans, om vi hjälps åt, kan nå oanade höjder.

Att bolla idéer, fråga om råd och dela erfarenheter var precis vad jag och Christina gjorde för några dagar sedan över en långlunch på Pepstop. Fram för mer girlpower! För att ge är sannerligen att få.

//One of my best friends once said: to give is to receive. And it´s so true. It is about time that we, women, get that we are not competing against each other, but that we together, can help each other to reach unimagined goals.

Discussing ideas, asking for advices and sharing experiences was exactly what Christina and I did a few days ago over a long lunch at Pepstop. We need more Girl Power! It´s time for us to understand that giving is indeed receiving.

Karin Rahm

Kul att du hittat hit! Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil. Här delar jag med mig av mina bästa verktyg i form av goda recept, de senaste trenderna inom träning, mode och skönhet, roliga tips, mindfulness, resor, karriär och mina tankar kring allt och ingenting. Ja, som en riktigt bra kompis, fast på nätet. Välkommen till Karin Rahm - vårt community!