Nedräkning till Palma

Snart drar jag till Palma
Snart drar jag till Palma

I helgen åker jag till Palma. Det ska bli så himla skönt att komma ner till solen några dagar. Jag har varit i Palma tidigare men det var flera år sedan så nu har jag ingen koll på vad jag inte får missa.

Är den någon som har tips på restauranger, butiker, stränder, caféer, yogastudios, you name it så tar jag tacksamt emot tips. Jag kommer att bo i den här superfina lägenheten. Nice va?

Can´t wait!

//English

Next weekend I´m going to Palma. It´s gonna be so nice soaking up the sun for a few days. I’ve been to Palma before but it was several years ago, so now I have no idea of what´s hot and what´s not.

Do you guys have tips of restaurants, boutiques, beaches, cafes, yoga studios, you name it and I’ll gratefully accept it. I will stay in this super nice apartment. Great, huh?

I´m stoked!

Karin Rahm

Kul att du hittat hit! Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil. Här delar jag med mig av mina bästa verktyg i form av goda recept, de senaste trenderna inom träning, mode och skönhet, roliga tips, mindfulness, resor, karriär och mina tankar kring allt och ingenting. Ja, som en riktigt bra kompis, fast på nätet. Välkommen till Karin Rahm - vårt community!