Nya träningstights från Stronger och min helg i korthet

Stronger träningskläder
Bra helg och riktigt bra träningskläder. Du hittar dem HÄR.

träningstights från Stronger – inlägget innehåller adlinks

Hej på er! Hoppas att ni haft en skön helg. Min helg har varit toppen! I fredags eftermiddag/tidig kväll var jag med Embla på dans. På vägen hem köpte vi sushi och glass och sedan blev det myskväll. Rickard spelade på Strandvägen 1 på kvällen och jag och Embla mös och kollade på Wahlgrens värld, vår lilla tradition.

I lördags var det dans på morgonen med Embla, hem och käka lunch och sedan direkt till stallet. På kvällen kom mamma och hennes kille hit och käkade middag. Också så himla mysigt!

På söndagen blev det kalas för hela slanten. I vår familj är vi många som fyller år under sommarmånaderna så vi slog ihop alla kalas till ett. Det blev fullt hus med familj och vänner. På kvällen var jag helt slut och säckade ihop i soffan.

Idag har jag också känt mig trött men jag har kört på som vanligt. Tränat och fått det mesta jobbet jag tänkt hinna med idag fixat. Måndagar är tighta för min del, skjutsning både till stallet och till judon. På judon brukar jag dock sitta kvar där och jobba eller plugga. Ikväll blir det en och en halv timmes studier.

Delar en bild från min Instragram där jag fått massor av DM:s om mina träningstights från Stronger. Om du också är nyfiken så hittar du dem HÄR. Tightsen kommer från den relativt nya Marblekollektionen och kommer även med vit bas, älskar dem! Tröjan är också från Stronger och är croppad, tror dock inte det finns så många kvar av den modellen…

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.