Planer för framtiden

Planerar för framtiden.

Steg upp halvsju imorse och släppte ut ponnysarna och gav dem frukost. Jag lät Embla få en sovmorgon idag, hon behövde det även om det inte direkt märks då hon alltid studsar ur sängen när klockan ringer.

Nu sitter jag i soffan och har ätit min frukost, är inne på kaffekopp nummer två. Samtidigt funderar jag på framtiden, hur vi ska leva livet här på gården, vad vi behöver göra för renoveringar och var jag ser mig själv om ett år, fem år och 10 år. Det är mycket som går runt i huvudet nu. Och när jag benat ut allt det här så kommer jag så klart att dela mina tankar med er.

Idag ska hästarna vila, det blir bara en kort promenad i skogen med dem, och sedan kommer Rickards ena dotter på besök. Innan dess tänkte jag städa av huset lite. Skulle också vilja hinna med lite träning, ta en tur till skogen för att se om det kommit några blåbär och göra lite arbete här på tomten (önsketänkande att jag skulle hinna med allt det där, haha!). Har redan insett att livet på hästgård är väldigt tidskrävande, allt tar så mycket längre tid än man tror. Vi kommer att behöva bli mycket mer effektiva ifall vi ska lyckas med heltidsjobb, extrajobb och att sköta om en hel gård. Just nu hinns i princip bara det vardagliga med, alla större projekt skjuter vi fram.

Jag tror att jag ska sätta mig ner i helgen och skriva en lista över saker som vi behöver och/eller vill göra och sedan kalkylera på åtgång av tid och kostnader.

Nåväl, ska jag hinna med ovanstående saker är det hög tid att lyfta rumpan ur soffan och sätta igång. Vi hörs snart igen!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.