Ida Warg rabattkod – tips på bra produkter och ponnyoro

Ida Warg rabattkod
Dessa produkter ska få mitt hår att må bättre. Schampo HÄR, balsam HÄR, hårmask HÄR.
Ida Warg rabattkod
Doften på denna hårmask är gudomlig!

Ida Warg rabattkod – inlägget innehåller annonslänkar

Hej på er allihopa! Hoppas att ni har en fin torsdag!

Jag mår bra men känner mig rätt trött idag. Jag låg och oroade mig för Daisy halva natten. Det ska ni veta, att bli med häst är det absolut bästa beslutet vi tagit men herregud så mycket jag oroar mig. Är det inte det ena så är det ta mig tusan det andra. Det går inte många dagar mellan orosmolnen.

Så idag blir det en lugn heldag här på hemmakontoret. Enda planen är kaffe och jobb från soffan iförd mjukiskläderna.

I eftermiddag när Embla slutar skolan sticker vi i vanlig ordning iväg till stallet. Höll på att frysa häcken av mig igår, det märks verkligen att höstkylan har kommit nu, så ikväll blir det vinterjacka, mössa, vantar och hela baletten. Aldrig längtat så mycket efter en varm dusch som igår kväll tror jag. Okej, kanske efter sex dygn utan dusch på Kilimanjaro då, ha ha!

Men på tal om dusch så vill jag tipsa om några riktigt bra hårprodukter från Ida Warg som jag unnade mig härom sistens. Jag har tappat så mycket hår på sistone så har nu bytt till ett schampo och balsam som ger lite mer volym och en hårmask som förhoppningsvis ska få håret på bättre humör. Älskar dofterna på Ida Wargs produkter också! De är fantastiska! Och så är de ju 100 % veganska också.

Ida Warg rabattkod

Men tillbaka till anledningen att ni klickade er in här från först början, min Ida Warg rabattkod. Med DENNA LÄNK och koden RAHM15 får du 15 % rabatt på hela sortimentet hos Ida Warg Beauty. Alltså inte bara på hårvårdssortimentet utan på allt på hela hemsidan. Hoppas att ni får lika mycket glädje av koden som jag fått.

Nu tillbaka till den där artikeln jag ska skriva. Men vi hörs här på bloggen imorgon igen! Kram!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.