Strandhäng och shopping

IMG_8415

Idag är det nationaldag här i Förenade Arabemiraten. Dubai visade sig från sin bästa sida med sol, behaglig temperatur, vajande flaggor och fyrverkerier.

Åkte ner till Kite Beach på förmiddagen, där kan man hyra sup, kajak och så klart kitesurfa. Strandpromenaden är full av löpare och juicebarerna duggar tätt. För oss som vill leva ett aktivt och sunt liv är Dubai ett riktigt bra semesteralternativ. Här finns allt du kan tänka dig. Och så lika mycket till.

Ikväll tog vi en sväng förbi Dubai Mall, världens största shoppingmall, utbudet här är enormt och även en shoppare av rang blir utmattad. Det finns inget slut! Vi bestämde oss ganska snart för att sätta oss och äta middag och avslutade sedan kvällen med att titta på fontänshowen vid Dubai Fountain, vilken upplevelse!

Karin Rahm

Kul att du hittat hit! Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil. Här delar jag med mig av mina bästa verktyg i form av goda recept, de senaste trenderna inom träning, mode och skönhet, roliga tips, mindfulness, resor, karriär och mina tankar kring allt och ingenting. Ja, som en riktigt bra kompis, fast på nätet. Välkommen till Karin Rahm - vårt community!