JFR rabattkod och nytt i min garderob

jfr rabattkod
Så nöjd med mina nya jeans från JFR!
jfr rabattkod
Nytt fräsigt skärp.
jfr rabattkod
Rabattkoden gäller även på smycken.

JFR rabattkod – inlägget är i samarbete med jfr.se

Hoppas att er dag startat på bästa sätt!

Jag klev ur sängen tidigt imorse. Kände mig utvilad trots att jag inte sovit så många timmar. På tal om utvilad så är jag på en plats i livet där jag trivs så himla bra. Har verkligen lyckats hitta en harmoni. Jag har eliminerat så mycket stress och lyssnar in min egen röst bättre.

Inte för att jag på något sätt gillar den här pandemin men något gott har den ändå fört med sig. Jag har kunnat bromsa in och utvärdera vad som är allra bäst för mig. Alla beslut jag tar grundar jag i om de är något jag gör för att jag vill eller om jag förväntas göra det. Om det är något som jag vill stå för, om det ger mig energi. Men oj, nu blev det jordens utläggning om mitt mående när jag egentligen skulle visa upp mina nyheter från jfr.se ha, ha!

JFR rabattkod ger 20% rabatt

Igår fick jag hem min beställning från jfr.se och jag är så himla nöjd. Det absolut bästa köpet var mina nya jeans! De är tighta över höfter och rumpa och sedan blir de vida över benen. Supersnygga slitningar har de också! Jag gillade också mitt nya skärp, en kopia av ett skärp jag ägde i sjuan. Ger lite rock n roll till livet, ha ha! En annan favorit i paketet var detta halsband. Det tyckte Embla också så hon blev spekulant på det direkt. Fina med att ha en dotter, en kan dela. <3

Men över till det ni alla väntar på… min JFR rabattkod! Använder du denna länk och anger du koden RAHM20 i kassan så får du 20% rabatt på ditt köp. Koden gäller på kläder, skor, accessoarer och smink till ordinarie priser. Så passa på att uppdatera både garderob och badrumsskåp. Här finns pengar att spara in!

Vill ni har fler grymma rabattkoder har jag samlat mina HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.