Smycken till studenten

smycken till studenten
Sif Jacobs gör fina tidlösa smycken till studenten men även smycken med mer edge.
Ett graverat smycke (HÄR) är en genomtänkt gåva till studenten.

Smycken till studenten – inlägget innehåller annonslänkar från Klarna

Våren har ju precis kommit men innan vi vet ordet av det så är sommaren här med högtider och skolavslutningar. Idag tänkte jag tipsa om vackra smycken till studenten. Att antingen bära på själva studenten eller om du är bjuden till en studentfest. Eller varför inte att ge bort som en minnesvärd gåva till någon.

Jag har tidigare skrivit inlägg med tips, exempelvis om svarta klänningar till nyår, och det är oftast väldigt uppskattade inlägg, Så varför inte fortsätta bjuda er på riktigt bra tips när ni gillar det?

Jag hittade ett märke som heter Sif Jacobs som gör otroligt vackra smycken i silver samt smycken med guldplätering. Deras smycken är originella och känslan är väldigt exklusiv. Du kan välja mellan tidlösa smycken till studenten eller smycken med lite mer edge. Sif Jacobs har även ett stort utbud av personliga smycken där du kan gravera in namnet på den som ska få smycket. Perfekt även som dopgåva!

Tidlösa smycken till studenten

Utbudet av smycken är stort hos Sif Jacobs. De har örhängen, ringar, halsband, kedjor, earcuffs, armband, ankelkedjor, klockor och accessoarer. För smycken till studenten skulle jag satsa på en tidlös design. Någonting som håller i längden och som kan användas år efter år. Eller ett personligt smycke som blir en väldigt genomtänkt gåva.

Själv klickade jag hem några smycken från deras webbshop. Det blev ett halsband i herringbonestil, ett par creoler och ett par mindre örhängen med stenar. Alla väldigt klassiska och tidlösa. Smycken som jag kommer att älska många år framöver. Och sedan kan de älskas av Embla och kanske även av hennes barn i framtiden.

Jag länkar till de smycken jag beställde här: Halsband Serpente, 18 kt guldplätering, creoler Ellera Pianura Grande, 18 kt guldplätering och örhängen Princess Piccolo, 18 kt guldplätering med vita zirkonia.

Sif Jakobs Jewellery erbjuder snabba leveranser, du har dina smycken inom ett par arbetsdagar. För graverade smycken är leveranstiden lite längre, cirka 5-7 arbetsdagar. Självklart har du 30 dagars full ångerrätt om dina smycken mot all förmoda inte uppfyller dina förväntningar.

Hoppas att du gillade mitt tips på smycken till studenten!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.