Vi bor som kungar!

 

Att vakna till den här utsikten…
Älskar det gröna lummiga hotellområdet.
Träning på beachen.

Onsdag 28/12 2016

Sov riktigt gott i några timmar trots mögelrummet,(läs mer om det HÄR)haha! Vaknade tidigt och började morgonen med en fantastisk frukostbuffé! Så himla mycket gott! Det fanns till och med en juicebuffé.
Efter frukosten gick vi ner till en av poolerna för Embla ville så klart bada i poolen. Njöt en stund av morgonsolen innan jag joinade gruppträningen på stranden. Det var ett abs-pass men passet innehöll mer squats än någon bålträning. Fast träning som träning tänkte jag och squatade järnet. Haha!
Klockan 11.30 hade vi möte med en representant för Tui angående vårt hotellrum. Han följde med oss till vårt rum och hävdade att det absolut inte var mögeldoft utan bara ”vanlig fukt”. Han kände ingenting, som han sa. Förutom problemet med mögel hade vi påvisat en del andra brister också, som att hela balkongen var invaderad av myror och att bilderna på rummen på Tuis hemsida inte motsvarande verkligheten. Det sistnämnda är ju ingenting nytt direkt, det är väl vad man kallar marknadsföring men ändå… Trots detta kunde man inte göra något för oss. ”Det är så alla Tuis hotellrum luktar i Mexico”, enligt tuis representant.
Jag kanske låter som värsta gnällspiken. Vill absolut inte vara en negativ person men ibland måste man verkligen sätta ner foten och säga ifrån. Det hela slutade med att vi fick betala över 7000 kronor för att byta upp oss till ett ”privileged” rum. Galet dyrt eftersom vi redan betalat stört mycket för den här resan. Men att bo kvar i det hälsovådliga rummet kändes inte som ett alternativ.
Nu bor vi iallfall som en kungafamilj och livet leker igen!
På eftermiddagen var vi på stranden och badade och sedan lurade jag med hela familjen på vattengympa. Har inte garvat så mycket på länge! Gympan bestod mest av att plaska och någon form av teambuildning där man skulle hålla hand, bära varandra och berätta om sin favoritdryck (?). Imorgon satsar jag nog på att gå till gymmet och träna istället…
I skrivande stund sitter vi på balkongen och det enda vi behöver fundera över är vilken av alla de olika restaurangerna vi vill äta på ikväll. Kind of like it!
Puss på er! Hörs imorgon!
/Karin
Sorry guys! Today you need to use Google Translate. I´m busy seeking adventures!
Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.