Parfym.se rabattkod ger 30% rabatt

Parfym.se rabattkod – inlägget är i samarbete med Parfym.se och innehåller annonslänkar

Se hit allesammans! Nu har jag en fantastisk deal som ni kan ta del av. Just nu har Parfym.se 25% rabatt på all sin hudvård och med DENNA LÄNK och koden SKIN får ni ytterligare 5% rabatt. Alltså hela 30% rabatt! Så har du gått i tankarna om att beställa hudvård så är det läge att göra det nu. För även om parfym.se till namnet säljer parfym så har de förutom parfymer även ett enormt utbud av hudvård, hårvård och smink. De är helt enkelt stora i gemet, visste ni till exempel att nästan varannan doft som beställs online i Sverige beställs från parfym.se!

Ni har säkert redan era favoriter när det kommer till hudvård men jag tänkte att jag skulle dela med mig av några av mina nya hudvårdsfavoriter. Produkterna kommer från Ole Henriksen och är så bra!

parfym.se rabattkod
Ole Henriksen Strength Trainer Peptide Boost Moisturizer HÄR

Ole Henriksen Strength Trainer Peptide Boost Moisturizer är en dagkräm som passar alla hudtyper, även den känsliga och/eller torra huden. Den ger omedelbar återfuktning, gör huden mjuk och smidig och minimerar på sikt fina linjer och rynkor. Ansiktskrämen har en rik men lätt konsistens som innehåller peptider, ceramider, kollagen, amino- och hyaluronsyror.

Fördelar med Strength Trainer Peptide Boost Moisturizer

  • Stärker huden hela dagen.
  • Förhindrar förlust av näringsämnen och fukt.
  • Förbättrar fasthet och elasticitet.
  • Levererar omedelbar samt långvarig återfuktning.
  • Fyller och ”plumpar” huden med fukt.
  • Innehåller inga tillsatta färgämnen.
  • Vegansk formula.

Du hittar Strength Trainer Peptide Boost Moisturizer HÄR.

parfym.se rabattkod
Superbra ögoncreme HÄR.

Banana Bright Eye Crème är en mycket återfuktande ögonkräm från Ole Henriksen som motverkar mörka ringar, kråkfötter, fina linjer och rynkor. Den innehåller tre källor av C-vitamin, kollagen, apelsin, citron, nypon, gojibär och havtornsextrakt. Ögonkrämen ger omedelbar lyster och korrigerar ojämn hudton. Och framförallt är den en dröm att applicera.

Dewtopia 20% Acid Night Treatment är ett serum med syror HÄR

Säg hej då till pigmentfläckar, ojämn hudtextur, fina linjer och rynkor. Eller åtminstone ett lättare farväl. Dewtopia är ett kraftfullt serum med syror som bör användas med försiktighet om man inte är van med syror. Börja att applicera produkten på undersidan av armen och se hur huden reagerar. Sedan kan du använda den i ansiktet en gång i veckan för att där efter öka på till 2-3 gånger per vecka.

Du hittar Dewtopia HÄR till 30% rabatt.

Parfym.se rabattkod

Oavsett om du vill testa någon av mina favoritprodukter eller håller fast vid dina egna favoriter så glöm för guds skull inte att använda DENNA LÄNK till parfym.se och koden SKIN för 30% rabatt på ditt köp. Det är en galet bra deal som vi säkerligen inte ser igen på ett tag.

Är du i shoppingtagen hittar du flera rabattkoder HÄR och joina gärna DENNA Facebookgrupp för en smartare shopping.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.