Sephora rabattkod ger 10% på ditt köp

Sephora rabattkod
Sephora rabattkod gäller på mina favoriter. Och resten av sortimentet.

Sephora rabattkod – inlägget innehåller annonslänkar från Klarna

Är du i färd med att beställa hem makeup, hudvård, hårvård, parfym ellr något annat från Sephora? Vilken tur att du kikade in här innan! Jag kan nämligen tipsa om en Sephora rabattkod som ger dig 10 procent rabatt på ett helt köp. Allt du behöver göra är att gå med i Sephoras kundklubb VIA LÄNKEN HÄR så aktiveras din Sephora rabattkod.

Rabattkoden kommer alltså att ge dig 10 procents ratt på ett helt köp. Oavsett om du tänkt beställa smink, hårvård eller någonting annat. Rabatten gäller med andra ord på hela sortimentet hos Sephora.

När vi ändå pratar om Sephora tänkte jag dela med mig av några av mina favoritprodukter därifrån. Nedan listar jag dem.

10 % rabatt med Sephora rabattkod på mina favoriter

Dior Crème Abricot

En produkt som har hängt med mig halva mitt liv är Dior Crème Abricot. Det är en nagelcreme som mjukar upp naglebanden och främjar tillväxten av samt stärker dina naglar. Och den fungerar verkligen. Nu när hösten är här och jag vill ro om mig själv lite extra ska jag beställa hem en ny burk och ställa på nattduksbordet. Perfekt att smörja in tassarna varje kväll innan läggdags. Du hittar Dior Crème Abricot HÄR.

Born in Roma Eau de Parfum Intense.

Två nya favoriter är Valentinos dam -och herrparfym Born in Roma Intense. Älskar båda dofterna! Så är ni ute efter en ny parfym i doftgarderoben kan jag varmt rekommendera Born in Roma Eau de Parfum Intense, oavsett och det gäller dam – eller herrdoft.

Olaplex N°3 Hair Perfector.

En annan produkt som har hängt med mig länge är Olaplex kur för trött hår. Efter sommaren när håret blekts lite och inte fått så mycket omsorg brukar en Olaplex kur ge tillbaka liv och lyster. Olaplex N°3 Hair Perfector lagar håret och får det att se friskt ut. Och jag lovar, det fungerar verkligen!

PS. Du kanske är intresserad av en Lyko rabattkod också? Den hittar du i sådana fall HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.