Sladdlös plattång från OBH Nordica – jag har testat!

sladdlös plattång
Sladdlös plattång från OBH Nordica.
Keramisk beläggning på plattorna.
sladdlös plattång
Batteriet laddas upp via USB.

sladdlös plattång – inlägget innehåller adlinks

Söker du efter en sladdlös plattång som du också kan locka håret med? Straight & Go från OBH Nordica är den perfekta tången när du ska på weekendresa, ska till gymmet eller som jag; ska kajka runt i en husbil en månad. Eftersom plattången är sladdlös är den lättare att förvara och tar mindre plats i väskan. Du laddar Straight & Go genom en USB-port.

En fulladdad plattång kan du använda i ungefär 20-25 minuter och det finns en batterilampa som indikerar när det är dags att ladda upp plattången igen. Straight & Go har två värmelägen och automatisk avstängningsfunktion.

Med Straight & Go är det enkelt att både platta och locka håret. Den funkar precis som en vanlig tång bara att storleken är mindre. Ja, och att du slipper sladden. Plattången har, precis som sina storasyskon, keramisk beläggning på plattorna vilket gör att den värms upp fort, ger en jämnare värme och är mer skonsamma mot ditt hår.

Priset då? Jo, det ligger strax under 600 kronor. Vill du kolla in OBH Nordica Artist Straightener Straight & Go så hittar du den HÄR.

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.