Sladdlös plattång från OBH Nordica – jag har testat!

sladdlös plattång
Sladdlös plattång från OBH Nordica.
Keramisk beläggning på plattorna.
sladdlös plattång
Batteriet laddas upp via USB.

sladdlös plattång – inlägget innehåller adlinks

Söker du efter en sladdlös plattång som du också kan locka håret med? Straight & Go från OBH Nordica är den perfekta tången när du ska på weekendresa, ska till gymmet eller som jag; ska kajka runt i en husbil en månad. Eftersom plattången är sladdlös är den lättare att förvara och tar mindre plats i väskan. Du laddar Straight & Go genom en USB-port.

En fulladdad plattång kan du använda i ungefär 20-25 minuter och det finns en batterilampa som indikerar när det är dags att ladda upp plattången igen. Straight & Go har två värmelägen och automatisk avstängningsfunktion.

Med Straight & Go är det enkelt att både platta och locka håret. Den funkar precis som en vanlig tång bara att storleken är mindre. Ja, och att du slipper sladden. Plattången har, precis som sina storasyskon, keramisk beläggning på plattorna vilket gör att den värms upp fort, ger en jämnare värme och är mer skonsamma mot ditt hår.

Priset då? Jo, det ligger strax under 600 kronor. Uppdatering! Just nu säljs sladdlös plattång OBH Nordica Artist Straightener Straight & Go  till kampanjpris (419 kronor). Detta erbjudande gäller mellan den 10 juni och den 7 juli. Perfekt som present till dig själv eller någon du tycker om. Vill du kolla in OBH Nordica Artist Straightener Straight & Go så hittar du den just nu till kampanjpris  HÄR.

I behov av en kraftfullare sladdlös plattång?

Har du ett tjockare hår eller ett hår som är svårt att styla kanske inte Straight & Go från OBH Nordica är tillräckligt kraftfull. Då bör du kanske istället satsa på DEN HÄR SLADDLÖSA värstingen som styr upp vilket bångstyrigt hår som helst. Den plattången har blivit lovordad av precis alla jag känner till.

Vill du ha fler presenttips till henne klickar du dig vidare till Karins 16 bästa julklappstips HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

2 Comments
  1. Luktar spons lång väg! Denna plattång är nåt av det sämsta jag varit med om! Kommer inte upp i utlovad temperatur alls, är svindyr och tar alldeles förlång tid att ladda..

Leave a Reply

Your email address will not be published.