Wato vätskeersättning – jag har testat den!

Wato vätskeersättning
Wato vätskeersättning kommer i tre goda smaker.

Wato vätskeersättning – inlägget innehåller adlinks

Det finns nu en helt ny funktionell dryck på marknaden! Den kallas Wato. Och jag har testat den!

Wato är den allra första färdigblandade vätskeersättningen på den svenska marknaden. Den är kolsyrad, sockerfri och utöver de mest nödvändiga salterna och mineralerna innehåller den även både magnesium och B-vitaminer.

Den nya vätskeersättning kommer i tre smaker; apelsin, samt två som även innehåller koffein: hallon och citron/lime. Wato säljs hos COOP, City Gross, Handlarn, Matöppet, EKO, Matrebellerna samt välsorterade ICA-butiker. Priset, det ligger strax under 20 kronor.

Mina tankar om Wato vätskeersättning

Jag gillar vätskeersättning, dricker det dock inte året om men alltid om det är varmt ute och jag till exempel tränat hårt. Missar jag vätskeersättning under varma dagar vet jag att jag garanterat får krampande vadmuskler på mitt långpass och några timmar efter träningen sitter jag med bultande huvudvärk. Min kropp säger alltid ifrån om vätskebalansen är rubbad.

När det kommer till smaken på Wato påminner den lite om ”vätskeersättningssmaken” men snäppet godare. Limesmaken är min favorit, den känns väldigt frisk och fräsch i smaken. Men både apelsin och hallon får mer än väl godkänt även de.

Förutom funktionen och den goda smaken så finns det ännu en positiv sak med att köpa en burk Wato vätskeersättning. För varje såld burk Wato skänks 50 öre som går oavkortat till organisationen The Ocean Cleanups arbete för renare hav utan plast. Hur bra är inte det? Vill ni läsa mer om The Ocean Cleanup hittar ni dem HÄR.

Misstänker att ni är sugna att testa denna nykomling nu? Vill ni läsa med om Wato vätskeersättning, dess ingredienser och näringsinnehåll innan ni kilar iväg till affären hittar ni dem HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.