Katrin Zytomierska, varför mobbar du?

Jag kommer hem efter några dagar i Palma och har helt missat debatten om Katrin Zytomierska och hennes mobbing av överviktiga. Håller på att tappa hakan när jag ser hur en människa kan vara så ytlig! Om man på fullaste allvar tror att en modellsmal kropp är lika med en lycklig själ tror jag inte man är riktigt sann mot sig själv.

Visst, Katrin har rätt i att det inte är hälsosamt att vara extremt överviktig men sen går våra åsikter isär. Att alla som inte har en slank och vältränad kropp skulle vara lata och osmakliga? Och att mullig betyder olycklig? Nej, Katrin, jag tror att du borde se lite mer på djupet. Varför inte starta med dig själv?

Jag blir verkligen upprörd och ledsen när jag ser inslaget med Katrin Zytomierska. Att vi kvinnor, år 2015, inte står upp för varandra utan fortfarande hånar varandra för att må bättre i oss själva! Vad tycker ni om hennes uttalanden?

Se ett av hennes uttalanden här:

//English

I get really upset and sad when I read about Katrin Zytomierska bullying people with overweight. What is your opinion?

Karin Rahm

Kul att du hittat hit! Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil. Här delar jag med mig av mina bästa verktyg i form av goda recept, de senaste trenderna inom träning, mode och skönhet, roliga tips, mindfulness, resor, karriär och mina tankar kring allt och ingenting. Ja, som en riktigt bra kompis, fast på nätet. Välkommen till Karin Rahm - vårt community!