Höstens favoriter från Röhnisch

I början veckan var jag och tittade på Röhnisch höstkollektion i samband med ett träningsevent de anordnat på Sthlm Barre (mer om eventet kommer i ett separat inlägg).

Kollektionen var så himla fin med härligt murriga färger som vinrött, armégrönt och koboltblått. Ja, och så lite klassiskt rosa, grått och svart såklart. Jag har plockat ut några av mina favoriter som jag absolut tycker att ni ska spana in.

De nya shapetightsen är sitter som en smäck. Jag har testat dem och test kommer upp här på bloggen inom kort. Titta närmare på dem HÄR.
De nya shapetightsen sitter som en smäck. Jag har testat dem och testet kommer upp här på bloggen inom kort. Titta närmare på dem HÄR.
Vem vill inte krypa in i den där horden i höst? Du hittar den HÄR.
Vem vill inte krypa in i den där hoodien i höst? Du hittar den HÄR.
Ett par grå leggings hör till basgarderoben i höst. Dessa hittar du HÄR.
Ett par grå leggings hör till basgarderoben i höst. Dessa hittar du HÄR.
Älskar den här bh-modellen. Kommer i nya fina färgställningar nu i höst. Du hittar denna HÄR.
Älskar bh-modellen Julie. Kommer i nya fina färgställningar nu i höst. Du hittar denna HÄR.
Mina favvortights med öppen häl kommer nu i ett nytt material. De ska absolut bli en del av in tightssamling. Läs mer om dem HÄR.
Mina favvoyogatights med öppen häl kommer nu i ett nytt material! De ska absolut bli en del av min tightssamling. Kika på dem HÄR.

Autumn favorites from Röhnisch

In the beginning of this week, I went looking at Röhnisch fall collection during a training event arranged at Sthlm Barre (more about the event in a separate post).

The whole collection was so very nice with wonderfully ”autumny” colors like burgundy, army green and cobalt blue. Yes, and of course some classic pink, gray and black. I’ve picked some of my favorites from the AW16 collection that I absolutely think you should check out.

/adlinks

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.