Test: Airia One

I slutet av förra året skrev jag om den nya svenska löparskon Airia One. När jag fick möjlighet att testa de allt annat än vanliga skorna kunde jag inte säga nej.

Under våren har jag provsprungit dem och även om jag började lugnt med korta sträckor fick jag ordentlig träningsvärk i vaderna men känslan under själva löpningen var riktigt skön. När jag stegvis ökade längden på löprundan fick jag mer och mer känna av att skon ”rullade fram”. Det här är en sko med bra driv men är du inte en van framfotalöpare kan det till en början kännas rejält i vaderna.

Tidsskillnaden när jag sprang med Airia One jämfört med sedvanliga löparskor är inte så stor men känslan är riktigt bra och enligt omfattande jämförelsetester förbättrade åtta av tio testlöpare sina tider med hjälp av Airia One.

Är du en biten löpare bör du ta en närmare titt på dessa märkliga, sköna och snabba puppor.

 

 

Jag har testat svenska innovationen Airia One.
Jag har testat svenska innovationen Airia One.

test-airia-one-8349-16920

Karin Rahm

Kul att du hittat hit! Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil. Här delar jag med mig av mina bästa verktyg i form av goda recept, de senaste trenderna inom träning, mode och skönhet, roliga tips, mindfulness, resor, karriär och mina tankar kring allt och ingenting. Ja, som en riktigt bra kompis, fast på nätet. Välkommen till Karin Rahm - vårt community!