Gör om, gör rätt – fortfarande motvind med bygget

Livar upp med en fin dagens outfit. T-shirt Chiquelle, Väska LV, Kjol HÄR, sneakers HÄRIFRÅN (adlinks)
Katastrofjobb!

Det går verkligen inte bra med vår make-over av tomten. Idag kom betongkillarna tillbaka för att göra om och göra rätt. De bilar just nu upp uppfarten på baksidan och ska sedan gjuta nytt. Betyder ju att jag ska börja om ”vattningsjobbet” också. Så himla trött på alla inkompetenta hantverkare!

Utöver uppfarten har det även varit lite andra misstag. Vilket betyder att det ska göras om… Be inte mig om ett lån efter detta för jag kommer vara bankrutt. Gah!

Något annat jag kan gnälla över? Jo, Emblas optiker. Sedan slutet av förra året har de försökt få fram ett par linser till henne som funkar. Det var väldigt viktigt att hon skulle få linser för att hennes syn hade blivit sämre så snabbt och med dessa nya linser skulle försämringen av synen stoppas upp. Lät ju jättebra. Förutsatt att man fick linserna då. På ett halvår har Embla haft provlinser i sammanlagt… ja knappt 30 dagar.

Igår ringde jag till optikern och efterlyste Emblas nya linser som vi beställt för två veckor sedan. Då säger de att de inte vet när de ska komma, om två dagar eller två veckor. Och det är alltså ytterligare nya provlinser. Med andra ord kommer inte Embla hinna får några linser innan sommaren. Så hur viktigt det var att hon fick linser snabbt vet jag inte? Funderar ju ganska starkt på att byta optiker…

Suck och stön. Hur ska jag kunna avsluta det här inlägget på ett lite mer positivt sätt då? Jo, genom att berätta att igår var jag och Embla på cykeläventyr och sedan planterade vi sticklingar. Supermysigt! Sedan hade jag också en riktigt snygg outfit häromdagen vilket gör en glad. Inte sant!

Hoppas kunna återkomma med lite mer glädjande nyheter imorgon. Kram på er!

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.