Rabatt Ellos och min helg i bilder

Härlig löprunda i värmen. Skor Asics, Förvaring Flipbelt, Flaska som håller vattnet kallt i 24 timmar HÄR, Löparbikers HÄR, sportklocka HÄR.
Embla fick många timmar med Ben i helgen. <3
Underbar utemiddag.
rabatt Ellos
Egentid med hubby. Klänning HÄRIFRÅN, sneakers HÄRIFRÅN, väska LV

rabatt Ellos – inlägget innehåller adlinks

Hoppas att ni haft en skön helg! Mitt veckoslut har varit fantastiskt! Superväder, stallhäng,  löpning, prosecco, utemiddag i sommarvärmen och dejt med min kära make.

Igår var jag i stallet med Embla. Jag hann också njuta av en löprunda i värmen och på kvällen kom Nathalie förbi och vi grillade och drack bubbel i solen. Idag har Embla haft hoppkurs och jag och Rickard passade på att ha lite egen dejtingtid. Det blev en lunch i  solen och så kollade vi på nya utemöbler. Tror att vi bestämt oss för vilka vi ska slå till på nu. Bilder kommer när de väl står på plats på altanerna

Rabatt Ellos

Och på tal om utemöblerna. Just nu har Ellos en riktigt fin rabatt. Använder ni DENNA LÄNK kommer ni till 50% rabatt på mängder av produkter. Bara ett litet tips…

Min fina klänning ovan kommer till exempel därifrån. Du kan hitta den HÄR.

Nej, nu ska jag stänga av vattenspridaren som står och vattnar betonguppfart nummer två och sedan gå och lägga mig.

Och förresten, vill ni ha fler grymma rabatter och rabattkoder hittar ni sådana HÄR.

God natt på er! Sov så gott!

Kram!

/Karin

 

 

 

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.