Jul med bonusfamilj

jul med bonusfamiljjul med bonusfamilj

Det här med bonusfamilj kan ju vara lite knepigt. Särskilt kring högtider. Hur man ska kunna samla alla, hur alla ska hålla sams och var barnen och respektive ska vara. Och jag förstår ju grejen, det är inte lika lätt som förr att få till en jul där alla känner sig delaktiga.

Vår jul med bonusfamilj

I år fick vi dock till en riktigt mysig och rolig julafton med vår bonusfamilj. Vi firade julen hemma hos oss tillsammans med Rickards stora tjejer, deras mamma (Rickards förra fru alltså) och tjejernas bror på mammas sida. Och det blev så himla bra! Jag tror att alla kände likadant. Och så roligt för tjejerna att fira jul med både mamma och pappa!

Det blev julmiddag, tomte och klappar, julklappsleken och charader. Så himla kul! Tacksam över att ha en så fin bonusfamilj!

Till Örebro

På juldagen åkte vi vidare. Nu är jag hemma hos mamma i Örebro och firar tillsammans med henne, syrran och syrrans barn. Ja, och så Rickard och Embla så klart.

Rickard åker hem ikväll för att fixa med ny lägenhet till Nathalie medan jag och Embla stannar någon dag till här i Örebro för att umgås lite mer med mormor, min syster och hennes barn.

Det har verkligen varit en fantastisk jul så här långt utan varken stress eller bråk!

Nu ska vi ut på en promenad hela högen och sedan ska jag försöka uppdatera Instagram. Har blivit lite dåligt med det under ledigheten.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.