Långhelg!

Långhelgen bestod bland annat av födelsedagsfirande…
… en utenatt…
… och massor av tid i stallet.

inlägget innehåller annonslänkar från Nextory

Tror aldrig en långhelg varit mer välkommen tidigare! Det har varit så mycket jobb och aktiviteter på sistone så att få en sovmorgon var verkligen efterlängtat. Och det blev en riktigt bra helg det här!

Vi började långhelgen på torsdagkvällen med att fira Felicia och Nathalie som fyllt år. Vi var ute och grillade och satt och pratade några timmar. Så mysigt! Resten av helgen har vi mest hängt i stallet. Och så har vi hunnit med att köpa lite nya utemöbler och att bocka av utenatten för maj månad (kolla hur mysigt det var i mina Instagram stories HÄR). Nu är tio av tolv månader avklarade i min utmaning. Juni och juli borde inte vara några större svårigheter att fixa!

Idag åkte jag förbi hos syrran också och drack en kopp kaffe. Har inte träffat henne på evigheter så det var verkligen hur mysigt som helst att bara sitta och snacka på hennes balkong.

Nu har vi precis käkat middag och jag har lite jobb att ta itu med innan jag ska njuta av en tidig kväll i säng och läsa klart min bok. Jag läser just nu ”Syndaren ska vakna” av Linda Ståhl, riktigt bra! Vill ni lyssna på den eller läsa den som e-bok hittar ni den HÄR, använder ni DENNA LÄNK eller koden RAHM30 får ni dessutom 30 gratisdagar med e-böcker och ljudböcker och det är ingen bindningstid. Tips, tips!

Hörs snart igen! I veckan som kommer borde det bli klart om det blir något sommarhus eller inte… Spännande vecka med andra ord!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.