Spara pengar och bli en miljöhjälte med Matsmart

spara pengar – inlägget är i reklamsamarbete med Matsmart och innehåller annonslänkar

spara pengar
Spara pengar och hjälp klimatet genom att handla hos Matsmart!

Förra veckan klickade jag hem massor av mat, snacks, dryck och hygienartiklar från Matsmart. Till en bråkdel av vad produkterna skulle ha kostat i min vanliga mataffär.

Spara pengar och hjälp klimatet, samtidigt!

För dig som inte känner till Matsmart sedan tidigare så säljer Matsmart produkter som annars skulle kasseras. Det kan vara produkter som blivit över i överproduktion, produkter med felaktiga förpackningar, säsongstrendande produkter eller produkter med kortare eller ibland passerade bäst före-datum. Matsmarts vision är att ingen mat ska kastas i onödan. Och det är en himla bra vision skulle jag säga! För visste du att ungefär en tredjedel av all mat som produceras i världen varje år slängs. Mat som är felfri, ätbar och inte minst god. Hur galet är inte det?! Genom att handla hos Matsmart är du med och räddar just sån mat som annars skulle ha kastats. Så du gör inte bara din plånbok gladare utan hjälper även till att göra klimatet friskare på sikt.

Jag tycker att Matsmarts idé är helt fenomenal! Önskar att jag kommit på den själv faktiskt!

Som du kan se på bilden storhandlade jag rejält (ändå fick bara hälften av mina köp rum i bild, ha, ha!). Det blev allt ifrån proteinbars och vätseersättning till bomullsrondeller, pasta, olivolja, solkräm och deodoranter. Och egentligen allt annat däremellan. Jag skulle verkligen rekommendera var och en av er att ta en titt på Matsmarts sortiment. Varför inte beställa era skafferivaror där istället, till ett mycket lägre pris?

Du kan kolla in Matsmarts utbud HÄR och fynda produkter bland kategorier som träning, skafferi, snacks och andra populära produkter.

Rabattkod ger ytterligare 10% rabatt

Just nu får du 10 procents rabatt på ett helt köp om du använder DENNA LÄNK och koden NYKUND i kassan. Koden gäller när du handlar för minst 600 kronor hos Matsmart. Jag vet, som om att deras deals inte var tillräckligt bra som de var!

Hoppas att du också vill vara med och göra klimatet friskare! Och samtidigt spara stora pengar varje månad!

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

2 Comments
  1. Fast man vill ju liksom plocka frukten själv. Det är något som inte går på detta vis. Men det är klart. Det blir mindre impulsköp när man handlar online och så är det ju det där med coronan nu.

    1. Hos Matsmart har de inte färskvaror som frukt och grönt. Där finns skafferivaror, snacks, drycker, städartiklar, hygienartiklar etc. till fantastiska priser.

      Förstår vad du menar med frukten, tänkte lika innan jag testat att handla online. Nu upplever jag att jag alltid får den finaste frukten och grönsakerna när jag handlar mat online. 🙂