Microäventyr på SUP och i skog med familjen

microäventyr
Vi drog ut på Drevviken på SUParna.
microäventyr
Hittade en egen liten klippa att lägga till vid.
Hur mysigt?
microäventyr
Fortsatte på outdoortemat och drog ut och tältade.
microäventyr
Underbart att somna här!
microäventyr
Lika fint att vakna faktiskt.
Blev frukost innan…
… vi vandrade hem igen för jobb och skola.

microäventyr – inlägget innehåller annonslänkar från Outdoorexperten

Men så himla härlig dag vi hade igår! Först drog vi ut och paddlade SUP här nere på Drevviken i strålande högsommarvärme. Trist bara att det fortfarande finns en hel del alger i sjön. Men vi njöt av att paddla runt, ligga och sola på brädorna och att lägga till vid en klippa för att mumsa på medhavd fika. Livet!

På kvällen fick jag och Embla med oss Rickard på tältnatt. Vi brukar alltid köra tjejmys och tältning men den här gången ville även hubby hänga på. Kul! Så vi packade med oss tält, liggunderlag och sovsäckar, och så lite mat och dryck för en outdoorkväll på klippan.

Riktigt mysigt som ni kan utröna av bilderna!

Morgon på vårt microäventyr

Imorse vaknade vi till fågelsång och ännu en dag med strålande solsken. Vår lilla trio satte oss och njöt av frukost innan vi packade ihop våra outdoorprylar och drog på oss ryggsäckarna och vandra tillbaka hem. Kom hem precis i tid för att börja jobba på hemmakontoret och sedan dra iväg på möte i Emblas skola.

Älskar att göra sådana små microäventyr i naturen! Embla älskar det lika mycket hon så vi har antagit en utmaning om att sova en natt utomhus varje månad i tolv månader. Ingen dålig utmaning va?

Jag har ju en uppsättning med vinteranpassade övernattningsgrejer sedan min bestigning av Kilimanjaro men behöver absolut investera i ytterliga en uppsättning av liggunderlag och sovsäck för minusgrader om vi ska lyckas med den utmaningen.

Hoppas att detta inspirerar er att testa att tälta och göra små äventyr i naturen om ni inte redan gör det.

Någon mer som är med på utmaningen om en utenatt i månaden i tolv månader?

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.