Min helg i bilder

Riktigt bra helg!
Rickard stod vid grillen.
Efter middag blev det bad i poolen.
Embla hade ridlektion på lördagen, dvs en halvdag i stallet. Är inte Dingo fin?!
Ösregn efter Embla och Kajsas dressyrkurs. Inga sura miner för det.

Den här helgen gick så vansinnigt fort! De säger ju att times fly när man har kul och det verkar ju helt klart stämma.

I fredags hade vi födelsedagsmiddag för Embla och hennes kompisar. Rickard grillade och tjejerna käkade innan det var dags att hoppa i poolen. Efter bad bjöds det på glasstårta och vips så var kvällen slut. Några tjejer blev hämtade av sina föräldrar medan andra sov över. Supermysig kväll och ett sjukt bra upplägg. Om jag får säga det själv, haha!

Det blev nog inte jättemånga timmars sömn mellan fredagen och lördagen för tjejerna men de var ändå på strålande humör när de kom uppskuttande.

Efter lunch drog jag iväg till stallet för ridning med Embla. Rickard stack in till stan för att möta upp några kompisar som han skulle spela med på kvällen. (Blev tydligen ett jäkla drag på Soultrain in the park!)

Embli och jag valde mysig hemmakväll på lördagen vi; lite plugg, pyssel och film. Och glass.

Idag blev det också häng i stallet, Embla hade dressyrkurs och det ville jag ju inte missa att kolla in. Dock hann jag hem en stund och träna samt checka av några saker från min to do-list.

Ja, det blev en riktigt bra helg. En lyckad födelsedagsfest, check på träning och massor av mys i stallet.

Nu ska jag planera kommande vecka. Vill ni se hur den ser ut?

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.