Min midsommar i Yttersby – bättre sent än aldrig

min midsommar – inlägget innehåller adlinks

Embla hjälper farmor att klippa gräset på landet.
min midsommar
Plockade midsommarblomster.
Klassisk midsommarlunch.
Älskar henne!
Min stilige make.
min midsommar
Säg hej till söta Doris! Emblas jumpsuit är HÄRIFRÅN
min midsommar
Skulle inte ha något emot att bo på landet. Min klänning kommer HÄRIFRÅN

Dagen innan midsommar tog vi husbilen upp till Rickards mammas sommarhus i Yttersby. Huset ligger mellan Öregrund och Östhammar och är verkligen en riktig idyll på landet. Tycker att det är så himla mysigt där. Slingriga vägar, hagar med hästar, får och kor och röda stugor.

I år var vi dock inte säkra på om vi skulle åka upp till svärmor med tanke på Corona. Men så kom vi på den briljanta idén att ta husbilen upp. Då har vi ju eget kök och egen toalett och dusch och kan umgås säkert utomhus med avstånd till varandra.

Hur som helst blev det en riktigt mysig midsommar. Och för en gångs skull var det ju superväder! Vi hade ett lugnt firande tillsammans med Rickards mamma och Rickards faster och farbror och deras söta lilla hundvalp Doris.

Med tanke på att Embla skulle på ridläger på söndag morgon åkte vi hem redan på lördag eftermiddag, så det blev en kort vistelse. Hoppas dock hinna upp dit något mer under sommaren. Skulle absolut inte ha något emot att bo på landet!

Ja, det blev en kort uppdatering det här. Inte så bloggsugen idag men jag insåg att jag inte visat er hur mysigt vi hade det under midsommarhelgen. Och det görs ju ändå bäst i bilder.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.