Nyår, 24 timmar i naturen och Cancergalan

cancergalan
På nyår hade vi vänner över.
cancergalan
Gott nytt år!
Igår kväll i husbilen.
cancergalan
Egentid imorse.
Städade stranden, så hemskt hur mycket skräp folk tycks kasta i naturen.
Drog iväg på lite vandring.
My happy place!
Så vackert!
Och så blev det varm choklad och kaffe på topp.

nyår, outdoor och cancergalan

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Vid det här laget vet ni det om mig, att man aldrig vet om jag ska uppdatera eller inte, haha!

Har varit så skönt med ledighet och jag känner att jag utan problem skulle kunna vara ledig ett par veckor till. Men jag har ju mjukstartat lite med jobb här hemifrån soffan. Och det känns ju rätt okej ändå.

Men vad har hänt sedan sist då? Jo, vi fick ju nytt år och vi hade några vänner över på middag. Riktigt trevligt! Sedan har det varit en del skjutsande till stallet. Embla har haft ridläger och ridlektion.

Camperlife

Igår efter ridningen tog vi husbilen ut till Gålö för 24 timmars camperlife. Vi lagade tacos till middag, Rickard kollade på hockey och sedan gick vi och la oss i hyfsad tid.

Imorse vaknade jag tidigare än de andra. Smet upp och kokade kaffevatten. Drog på mig mina kängor, mössa och dunjacka och gick ut i den soliga morgonen. Så himla vackert därute på Gålö. Och när solen sken imorse blev jag nästan frälst!

Fullt med skräp

Efter att njutit av mitt kaffe, den värmande solen och den vackra utsikten började jag städa på ”vår” strand. Strandremsan är inte mer än 100-150 meter men var full av frigolit, platspåsar, gamla sopsäckar, glasskärvor, godispåsar, cigarettpaket, ett grillgaller (?!), kapsyler och annat skräp. Och detta är ändå ingen plats där det vistas mycket människor.

Kändes bra att plocka upp allt skräp som annars snart skulle hamna i Östersjön. Och det var inte särskilt mycket möda.

När Rickard och Embla vaknat och vi alla ätit vår frukost packade vi ryggsäcken med matsäck och sittunderlag och gav oss ut på en hike. Jag älskar verkligen att vandra och fick riktig mersmak idag! Måste unna mig mer av den varan!

Fantastisk väder, glada miner, varm choklad, kaffe och goda smörgåsar gjorde inte heller vandringen sämre. Ni kan se mer av våra 24 timmar på mina Instastories HÄR.

Cancergalan imorgon

Nu är vi hemma i huset igen. Imorgon ska vi kolla på sommarhus (igen) och sedan ska jag på Tillsammans mot Cancer (cancergalan) på kvällen. Ni missar väl inte att se galan på TV4 eller TV4-play, de livesänder klockan 20-22.

Kram på er!

/Karin

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.