3 för 2 samt ny rabattkod från Ideal of Sweden!

ny rabattkod från Ideal of sweden
Jag har investerat i matchande skal, datorfodral, nyckelring och ringmount HÄR.

ny rabattkod från Ideal of Sweden – inlägget innehåller adlinks

Nu är snart vardagen igång hörrni! Många har redan börjat jobba. Själv har jag mjukstarta med att jobba hemifrån soffan. Men snart är det åter dags för möten och jobbdejter på stan.

Jag har kittat mig med snygga datorfodral för jobbåret 2020 (har dem både i beige och svart för 13 respektive 15 tum) och fullkomligt älskar dem. De är ju tillverkade av vegan läder men känns inte alls plastiga. Tycker det är så fint att de har guldiga detaljer också. Och är av så fin kvalitet! Dessutom har jag nu när det är fyndläge beställt en ny superfin nyckelring samt en ringmount för att jag ska slippa det där jacket i lillfingret. Ni som använder mobilen mycket vet vad jag pratar om…

Så förutom mobilskal har ju Ideal of Sweden grymt många andra fina produkter också. Älskar exempelvis deras powerbanks som är jättelätta och smidiga att ta med sig i handväskan, dessutom räcker de till mer än en full laddning av mobilen.

Som ni förstår av rubriken har Ideal nu ”tag 3 men betala bara för 2”. Och med min rabattkod från Ideal of Sweden så får du ytterligare 10 procent rabatt på ditt köp. Vill du bara köpa en produkt så funkar min kod även då.

Med andra ord en riktigt bra deal! Min rabattkod från Ideal of Sweden är KarinRahm15 och ger dig alltså ytterligare 10 procent rabatt på ditt köp. Oavsett hur många produkter du väljer att köpa.

Du hittar hela Ideal of Swedens sortiment HÄR. 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.